Kasvit koreihin

Jouluiset kukat näyttävät parhaimmilta koreissa, joten kaivahan tänä jouluna korit esiin ja asettele kukat ja kuuset niihin. Tämä huonekuusemme pääsi toisen joulukukan jäljiltä tähän Tine K:n koriin ja lopputulos on heti kauniimpi. Alemmassa kuvassa tilanne ennen. Huonekuusia on muuten keskustaa myöten jokapuolella myynnissä, jopa Granitissa näitä oli.   

huonekuusi.jpghuonekuusi.jpg

 

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Kasvit koreihin

  1. Huonekuuset on ihania ♥ Vasta tänä vuonna heräsin, että voisihan perinteisen kuusen tilalla tosiaan joskus olla huonekuusikin. Vielä taidan olla kuitenkin niin kaavoihin kangistunut, että oikea kuusi tuoksuineen on oltava edes miniversiona. Ehkä jo ensi vuonna sitten…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *