Offline

Tuli viikon tauko vähän vahingossa. Pariisin iskut tekivät pahaa ja näiden surullisten tapahtumien jälkeen ei tehnyt mieli tulla höpöttelemään turhista tänne. Kyllä tässä maailmassa on vain niin paljon pahaa, että kauhistuttaa. Synkistelyyn en kuitenkaan halua vaipua, joten oman pienen elämän ihanat asiat saavat aina onneksi hymyilemään. Viikkoon on mahtunut paljon ja kivoimmat niistä laatuaika ystävien kanssa ja mieheni kummipojan yökyläily. Tuo pikkuinen on aina niin iloinen ja helppo hoidokki. Kuorsattiin 12h yöunet ja herättiin kaikki uuteen päivään täynnä energiaa. Lapset on niin suloisia, kun kohtaavat kaikki uudet asiat niin innolla ja avoimesti. Vaikka iPadit yms vetävät puoleensa, on hauskaa huomata, että ulkona parasta on kuitenkin kepit ja kivet. 

Ystävien kanssa vietettiin pikkujouluja ja näistä hetkistä nauttii aina, kun tietää kuinka vaikeaa on saada aikataulut sovitettua yhteen siten, että kaikki pääsevät paikalle. Osa meistä on yrittäjiä ja osa taas 9-5 työläisiä vapailla viikonlopuilla. Siihen soppaan vielä perheen menot, niin aika monta kuukautta etukäteen pitää aina alkaa suunnittelemaan treffejä. Hengattiin hotellihuoneessa ja tilattiin huonepalvelusta, oli muuten sata kertaa hauskempaa, kuin mennä ravintolaan istumaan! Unohdin myös täysin omat ensi viikkoiset synttärini, sillä saavuttuamme hotellihuoneeseen huomasin pöydällä lahjan ja kaikki alkovat laulamaan paljon onnea, minä tietty mukana laulussa ja mietin, että kenelle me lauletaan ;D Kiitos vielä rakkaille muistamsesta!

placefordreams.jpg

Otsikkoon vielä viitaten, pieni ”offline” tila tekee kaikille hyvää. Laita siis kännykkä pois päältä, vedä kengät jalkaan ja lähde ulos nauttimaan raikkaasta ilmasta. Vietä aikaa perheen tai ystävien kanssa täysin ilman kännykän selailua. Kokeile edes pienen hetken ajan vaikka päivittäin. Tekee melko hyvää, voin kertoa!

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *