Joululahjaidea

Olemme mieheni kanssa tylsiä ja ollaan sovittu, että emme osta toisillemme joululahjoja. Se ei kuitenkaan estä minua fiilistelemästä kivoja lahjaideoita ja ajattelimpa jakaa muutamia omasta mielestä kivoja ideoita lahjavinkeiksi. Tässä olisi mielestäni ihana lahjapaketti niin saada, kuin myös antaa ja tämä olisi aivan varmasti paljon matkustavalle huikea paketti. Ei kuitenkaan liian kallis, sillä useinhan lahjoissa karkaa budjetit täysin. Tämä lahja sopii myös mielestäni niin miehelle, kuin naiselle, sillä väri näissä on kauniin ruskea. 

1-Desktop5.jpg

Passikotelo, Nimilappu, Matkalompakko

Kyllä minunkin vanha passikotelo kalpenee tuon rinnalla ja kovasti tekisi mieli hankkia ihan vain itselleni tämä setti!

 

*Mainoslinkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *