Pikkujoulun glitterit

Jos olen jo innoissani hehkuttanut täällä ihan liian ajoissa joulunaikaa, niin pikkujouluissa en ainakaan ole liian ajoissa. Ensimmäisiä pikkujouluja on varmasti jo vietetty ja minullakin ensimmäiset koittavat ensi viikonloppuna. Sainkin siis mitä parhaimpaan hetkeen Lumenen 2015 Party Collectionin kimaltelevia Gel Effect kynsilakkoja testiin. Olen niin kaavoihin kangistunut, että pikkujouluissa kynsien pitää olla punaiset. Punaiseen lakkaan saa kuitenkin kivaa juhlatunnelmaa lisäämällä hieman glitteriä. 

lumenegeleffect.1.jpg

Jos kynsiin tarvitaan pikkujouluissa hieman glitteriä, niin silmämeikkiin juhlatunnelman saa luotua Lumenen rajausvärillä, josta musta on ollut ehdoton suosikkini. Nyt sain kokeiluun kristallinhohtoisen sesonkisävyn, jonka totesin myös toimivan erittäin hyvin. Minähän en muuten juuri silmiä meikkaa, arkisin ehkä hieman luomiväriä ja juhlaan taas tarvitsen leviämättömän rajausvärin. Lumenen vedenkestävät luomivärit ovat siksi suosikkejani, sillä ne ei todella lähde leviämään ja voin luottaa rajauksen säilyvän kauniina koko päivän aina iltaan saakka.

lumenegeleffect.2.jpglumenegeleffect.jpg

Nyt jään vain innolla odottamaan lauantain pikkujouluja!

 

Yhteistyössä Lumene

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *