Purkkihamstraaja

Vaikka kotimme saattaa näyttää pelkistetyltä ja ette saattaisi uskoa, olen järjetön purkkihamstraaja. Rakastan kaikkia suloisia lasipulloja ja keraamisia purkkeja. En tosiaan keksi edes kaikille järkevää käyttöä, mutta näiden kanssa olen ottanut vähän asenteen, että jos ne ilahduttavat mieltäni, saa niitä hamstrata. Avokadot voisivat todellakin olla muuallakin säilössä, mutta onhan ne vain paljon söpömmät tässä Arabian vanhassa astiassa. Astiassa muuten on tällä hetkellä meidän chilivalikoimat pystyssä, nämä kuvat jo aiemmin otettuja. Eli heti voinkin kutsua astiaa monikäyttöiseksi 😉 

Nythän on tosi muodikasta olla minimalisti, mutta olen kyllä huomannut kaipaavani kotiimme väriä ja mukavuutta lisää. Jos jotkut siivoavat kotinsa ennen blogiin otettavia kuvia, niin minä taas joudun sitä vähän sotkemaan. Viltti pitää heittää ryttyyn sohvalle, vaikka se on oikeasti siististi viikattuna yms. Kävin myös taannoin yhdessä hotellissa, jossa ei enää päiväpeittoa (tai sitä suikaletta siinä sängynpässä) aseteltu siististi, vaan torkkupeitto oli heitetty ryttyyn sängyn päälle kotoisuuden luomiseksi. Myös kaikenlainen eriparisuus on tullut jäädäkseen; ruokapöydän ympärillä sekalaiset vanhat tuolit yms ovat merkkejä tästä. Jospa siis mukavuus tulisikin takaisin muotiin minimalistisuuden sijaan. Näin minä purkkihamstraajakin saisin heittää luovasti kaikki kaappien sisällä säilytettävät suloisuudet esiin.

placefordreams.1.jpgplacefordreams.jpg

Kumpaa tyyliä siellä liputetaan, onko kotinne enemmän minimalistin unelma, vai kotoisa sekasotku? 

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Purkkihamstraaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *