Huonekuusi

Askel otettu jälleen kohti joulua, mutta ihan kevyesti huonekuusen avulla. Tämä oli niin suloinen, että oli vain pakko ostaa tämä pois. Huonekuusi on myös hauska vieminen jos kyläilet joulunalla ja perinteiset joulukukat ei innosta. Tämä on tavallista kuusta suloisempi, eikä mielestäni ainakaan liian jouluinen näin marraskuussa. Mieheni ei kuitenkaan ollut asiasta ihan samaa mieltä 😉

huonekuusi.1.jpghuonekuusi.jpghuonekuusi.2.jpghuonekuusi.3.jpg

Minulle iski korvatulehdus ja jouduin eilen antibioottikuurille, ei kiva. Loppuviikosta pitäisi vielä lentää ja korvaparkani taitavat joutua melkoiselle koetukselle. Nyt vain toivon, että lääkekuuri puree tuohon mennessä, vaikka antibioottikuurit aina vähän arvelluttaakin.

Elina / Place for Dreams - -

6 kommenttia “Huonekuusi

 1. Hauskaa, just katselin tätä ihan samanlaista keskustan stockalla, ja myös granitissa oli näitä. Luulin muuten aluksi sen olevan muovia ton ihanan kirkkaan vihreän värin takia ja yllätys oli positiivinen kun se olikin aito! Houkutteli kovasti, mutta ajattelin odottaa vielä pari viikkoa… Vaikka eihän tuo nyt ole liian jouluinen! Tosin luulen, että meilläkin tuo mies saattaisi olla eri mieltä 😉

  1. Haha, ei nuo miehet ymmärrä 😉 Ostin tämän Ikeasta, oli vain pakko tosiaan saada, kun oli niin söpö. Mielestäni ihan hauskaa vaihtelua perus viherkasville!

 2. Huonekuusesta saakin pitkäaikaisen ilon,itsellä kaksi viime jouluksi ostettua huonekuusta jotka edelleen tosi hyviä.Yhtä vihreenä kuin ostettuna.

 3. Tämähän on hyvä idea! 🙂 Mietin just, että miten voin laittaa joulua tänne meidän Ranskan kotiin kun pyhät vietetään kuitenkin Suomessa. Tämä huonekuusi on loistava vaihtoehto. Paljon tsemppiä sinne ja parantumisia!

  1. Ehdottomasti sinne Ranskan kotiin tämä, ymmärtääkseni säilyvät pidempäänkin ilman kastelua, joten luulisi pärjäävän myös pyhien yli! Me haettiin &quot;ranskajouluina&quot; aina Ikeasta pipareita ja glögiä tuomaan joulua 🙂 Yritettiin kyllä keittää glögiä itsekin, &quot;girofleja&quot; oli tosin vaikeaa löytää paikallisista pikkukaupoista ;D<br />
   <br />
   Kiitos sinulle ihana &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *