Marraskuun ensimmäinen

Marraskuu on täällä ja ihmettelen mihin ihmeeseen tämä vuosi onkaan kadonnut. Viikot vierivät hirmuista vauhtia kohti loppuvuotta ja suosikkikuukauteni on täällä. Suosikki tietysti omien synttäreiden takia sekä tämän vuodenajan, kun aletaan suunnittelemaan joulua ja koristetaan pimeyttä valoilla ja kynttilöillä. Kävimme tänään Ikeassa ja Plantagenissa hakemassa jouluinspiraatiota, mutta kovin paljoa sitä ei vielä ole esillä. Huonekuusen kuitenkin hankin sekä jo tarvikkeita joululahjoja varten. Tämä on ihanaa vuodenaikaa, kun kotiin tulee joulun tuoksuja ja pimeinä iltoina nautitaan sohvalla viltinalla kupponen glögiä. Joulun väreihin kuuluu meillä tietty valkoinen ja harmaa, niinkuin kotiimme muutenkin. Mukaan kuitenkin muhkeutta taljoilla sekä villaisilla torkkupeitoilla. Joululehdistäkin olen jo ehtinyt hakemaan inspiraatiota. Pitää antaa kaikkensa tälle pimeälle vuodenajalle, jotta siitä saa kaiken irti.

vitradsr.1.jpgvitradsr.jpg

Leppoisaa marraskuun ensimmäistä sunnuntai-iltaa sinne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *