Nilkkuri suosikit

Lupasin aikaa sitten postailla syys-/talvikengistäni, mutta en ole vieläkään saanut aikaiseksi kaivaa esille kaikkia niitä. Siispä näitä kenkäaiheita menty pari kerrallaan eteenpäin. Tässä yksi tämän syksyn suosikkipari, jonka tilasin loppukesästä jo syksyä odottamaan. Suosikeiksi pääsee usein ne vaatteet ja kengät, joita pystyn käyttämään niin töissä, kuin vapaa-ajalla. Näistä nilkkureista on ehdottomasti molempiin! Ainoa ”ongelma” italialaisissa on se, ettei niitä ole tehty talviolosuhteisiin, joten eilisen liukastelun jäljiltä suuntaankin mahdollisimman pian suutarille asentamaan näihin paremmat pohjat.

nilkkurit.jpgnilkkurit.2.jpgnilkkurit.1.jpg

Nämä ovat olleet jo pitkään loppuunmyytyinä, mutta nyt huomasin yhden parin koossa 40 tulleen varastoon. Koko on pientä ja oma koko 40 vastaa mielestäni enemmän 39 kokoa. Siispä nopein teistä saattaa ehtiä vielä vastaavat itselleen tilaamaan täältä.

 

*Mainoslinkki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *