Tekonahkahousut

Tässä on otsikko, jota en koskaan olisi uskonut kirjoittavani. Hankin nimittäin taannoin tekonahkahousut ja olen näistä todella innoissani. Töihinhän näillä en tietenkään mene, mutta vapaa-ajalle muodostuu näillä hauska pari muhkean neuleen kanssa. Ja näiden myötä myönnän täysin, että minun ostospäätöksiin vaikuttaa sosiaalinen media. Tovin näitä nahkahousuja ja tekonahkahousuja katselleena, oli omat vain pakko saada!

placefordreams.jpgplacefordreams.3.jpgplacefordreams.1.jpgplacefordreams.2.jpg

Vastaavat löydät täältä, neule täältä.

 

 

*Sis mainoslinkkejä

Elina / Place for Dreams - -

10 kommenttia “Tekonahkahousut

 1. Heippa Elina! En ole varma oletko aiemmin maininnut, mutta millä alalla olet töissä? Muistaakseni joskus olet sanonut, ettet halua työpaikkaa tuoda ilmi, mutta voitko sanoa alan esim. Kiinteistö, pankkipuoli? Olen itse valmistumassa alalle, jossa toimistopukeutuminen on myös melko virallista niin saan ihania inspiraatioita sinun vaatepostauksista, kiitos siis niistä! Mukavaa syksyä 🙂

  1. Moikka Marianna! Olen tosiaan &quot;toimistotyöläinen&quot; ja tietynlaisella analyst -nimikkeellä teen töitä, jos tämä nyt yhtään asiaa avaa 🙂 Blogimaailma eroaa sen verran tuosta &quot;työminästäni&quot;, niin en halua sitä täällä tuoda julki.. Toivottavasti ymmärrät. Tämä blogi tällainen minun salainen hömppäni ja tasapainottaa mukavasti sitä vakavampaa leipätyötä ;)<br />
   <br />
   Kiitos sinulle kauniista sanoista ja paljon onnea tulevalle urallesi!

 2. Aivan mahtava asu:) ja neule mitä ihanin kylmeneviin päiviin, on niin kauniin värinen – joten onkin kysyttävä, että mistä / minkä merkin kyseinen neule on? Linkistä en vastaavaa väriä oikein bongannut.. <br />
  Kiitos ihanasta blogista kuvineen, teillä on kyllä kaunis koti 🙂

  1. Kiitos paljon Kristiina, olet ystävällinen &hearts; En saanut suoraa linkkiä, kun ainakin tuolta verkkokaupasta tämä väri on loppuunmyyty. Neule on tosiaan tuon &amp;otherstoriesin ja tätä löytyy tuolta vielä harmaana (Knitwear, Alpaca-Blend Sweater, 65€). Ostin omani Amsterdamin liikkeestä.

  1. Voi kiitos kaunotar &hearts; Vaati vähän teidän upeuksien asukuvia sekä monen montaa IG kuvaa, ennenkuin uskalsin omani hankkia ;)<br />
   <br />
   Merci, à toi aussi!

 3. Vautsi, nyt on kyllä tosi hyvännäköiset tekonahkikset, olen etsinyt vastaavia, saako udella mistä omasi ovat? 🙂 Neulekin näyttää aivan ihanan pehmeältä ja mukavalta..<br />
  <br />
  Kivaa päivää Elina!&hearts;

  1. Voi kiitos ihanuus! Tietty saat udella, löysin nämä Hennesin alesta 9€ hintaan, joten ei tarvinnut kauaa ostoa miettiä 😉 <br />
   <br />
   Samoin sinne &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *