Viikkoni mun

Viikot vierivät aikamoista tahtia kohti loppuvuotta ja oikeastaan päivät menevät minulla jo sekaisin. Ihme kyllä sillä päiväohjelmat ovat joka viikko melkein identtiset.

# Viikon paras päivä on minulle aina maanantai. Ihmettelette nyt varmasti, että olen tullut hulluksi, sillä kaikki muut tuntuvat olevan kanssani tästä eri mieltä. Maanantaisin minulle on kuitenkin töiden jälkeen aina tennistunti, jota odotan innolla joka viikko! Ihanaa näin ”vanhana” herätellä henkiin vanhoja harrastuksia, joista innostuu ihan täysillä. Ja sisäinen välineurheilija minussa nostaa myös päätään, sillä tämän viikon tennis sujui paljon viime viikkoista paremmin ja syynä pakko olla uudet tennisvaatteet.

# Viikon toinen harrastus, jonka myös olen herättänyt henkiin näin myöhemmin elämässä, on ratsastus. Tällä viikolla kahtena iltana olleilla ratsastustunneilla olen ehkä kokenut pelonsekaisia tunteita ponien pukittaessa, mutta silti tallilla on aina kivaa. Hetken tauko Helsingin hulinoista ja auton nokka kohti maaseutua tekevät todella hyvää!

placefordreams.jpg

# Siivouspäivä on myös yksi jokaviikkoinen rutiini. Siivouspäivää vietän aina hieman vaihdellen, mutta pääsääntönä on se, ettei mies saa olla silloin kotona. Musat kovalle ja eikun siivoamaan. Mies olisi vain jaloissa, kun laitan tuulemaan ja mikäs sen parempaa, kuin rentoutua siivouksen jälkeen katsomalla lempisarjoja rauhassa. 

# Viikon viini on vaihtunut punaiseen. Syksyn ilmojen muuttuessa masentaviksi, on punkku parempi kaveri, kuin muuten suosimani riesling. Mieheni taikoi meille illalliseksi hänen bravuurinsa; wienin leikkeet, joiden kanssa lasi punkkua toimii todella hyvin. 

# Glögi! Ostin tällä viikolla myös ensimmäiset glögit, joten jouluaika on jo alkanut meillä. Nyt mieli halajaa hyasintteja ja yritinkin jo googlailla milloin niitä tulee myyntiin.

# Viikon nihkein homma on yritys palata takaisin kuntosalille. Kuinka kamalalta ajatus kuulostaakaan, mutta päättäväisenä olen kuntosalille tästä sohvalta kuitenkin suuntaamassa, toivottakaa onnea yritykselleni 😉

# Viikon tv kohokohtana on illalla tuleva Solsidan. Kun ahneena katsoin jo Downton Abbeyt loppuun, on pakko keksiä uutta katsottavaa.

Nyt toivottelen mukavaa sunnuntaita sinne, toivottavasti teidän viikkonne on ollut kiva! 

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *