Herkkukori

Hankin Päivin suloisesta kaupasta pari näitä minikoreja, joille olen keksinyt vähän kaikenlaista käyttöä. Yöpöydällä tai lipaston päällä nämä ovat suloisia säilytyskoreja koruille ja huulirasvalle (tms mitä sälää siinä ikinä onkaan). Myös herkkukoreina nämä ovat mitä parhaimpia, sillä juuri muutaman pienen makeisen näissä mahtuu kuljettamaan. Päivin idea oli myös käyttää koreja aamiaissämpylöiden alle, mutta meillä ei juuri sämpylöitä syödä, joten en ole päässyt tätä kokeilemaan 🙂

placefordreams.1.jpgplacefordreams.2.jpgplacefordreams.jpg

Voisin hankkia näitä jopa muutaman lisää, kylpyhuoneessakin nämä olisi suloisia ponnareille tms!

2 kommenttia “Herkkukori

  1. Yöpöydällä olisivatkin käteviä, kun juurikin huulirasva tuntuu seilaavan nykyisen säilytyskorin pohjalla. 🙂 Tosin pitäisi mahtua samaan paikkaan myös kuivan kauden tuhdimpi pikkuvoide sekä unimaski.

    1. Joo minullakin yöpöydällä muutamat purnukat, jotka siinä seilaavat. Aiemmin ne olivat isommassa pussukassa, mutta niiden kaivaminen oli haastavaa, siispä pieni kori, josta heti löytää haluamansa ollut super!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *