Joulufiilistelijät hoi!

Ihanin IG tili tähän vuodenaikaan, suosittelen! 

Olemme viettäneet mieheni kanssa lähes koko yhdessäoloajan joulut vuorotellen kotona ja ulkomailla reissaten. Tänä vuonna on taas vuorossa kotijoulu ja olen ihan innoissani tästä. Odotan kyllä vielä ainakin marraskuulle, kunnes kaivan kausivalot sekä muuta jouluista esiin ja ehdottomasti yritän malttaa mieleni joulukuulle saakka loppujen koristeiden kanssa. Viime vuonna näimme kyllä Curacaon hotellimme aulassa isoimman joulukuusen ikinä, mutta ihan siellä tropiikissa ei silti joululta tuntunut (jouluvalot palmupuissa eivät ihan ajaneet asiaa). Tänä vuonna aionkin ottaa kaiken irti tästä vuodenajasta. Siispä klikkasin itseni jo seuraamaan suloista jouluaiheista IG tiliä ja sitä fiilistellessä voinkin ideoida nyt tulevaa joulua. Pahoittelut tästä ihan liian aikaisesta aiheen esiintuomisesta teille, ketkä ette joulusta niin innostu. Lupaan, että loput tämän aiheen postaukset tulevat sitten vasta joulukuussa 😉

Kuvankaappaus%202015-10-20%20kello%2018.Kuvankaappaus%202015-10-20%20kello%2018.

@christmas4you1

PS. Voikun saisimme lunta jouluksi myös tänne Etelä-Suomeen!

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *