Pelkistetty työhuone

Työhuoneemme on tarkoituksella jätetty todella pelkistetyksi, sillä iskiessä työtavarat esiin, muuttuu ympäristö väkisinkin kaaosmaiseksi. Huoneessa sijaitsee vielä mieheni vaatekaapit, joten aika usein vaatteita lojuu hieman ympäriinsä 😉 Kun on oma vuoroni tehdä töitä huoneessa, niin siivoan sen tietty ensin ja rakastan vain yli kaiken vaaleaa ympäristöä. Työpöytä on sijoitettu suoraan ikkunan eteen, joten varsinkin aurinkoisina päivinä tuossa työskennellessä ei vain voi iskeä väsymys. Ihanaa vaihtelua työpaikan toimistolle aina välillä.

placefordreams.ty%C3%B6huone.2.jpgplacefordreams.ty%C3%B6huone.3.jpgplacefordreams.ty%C3%B6huone.4.jpgplacefordreams.ty%C3%B6huone.1.jpgplacefordreams.ty%C3%B6huone.jpg

Pakko on myöntää, että ainakin meidän perheessä työhuonetta tulee todella paljon käytettyä, enkä enää osaisi kuvitella kotia ilman sitä. 

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Pelkistetty työhuone

  1. Ihana tuo työpöytä, mistä olet sen hommannut? Minulla on myös työpöytä ikkunan edessä, eilen aurinko paistoi niin että olisi pitänyt olla rieskat päässä 😀

    1. Kiitos paljon T 🙂 Pöydän pukkijalat ovat Ikeasta ja lasi teetetty mittojen mukaan sen päälle. Ollaan oltu pöytään todella tyytyväisiä! Hehe, tuttu tunne tuossa ikkunan edessä työskennellessä, mutta niin ihana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *