Kodin lempikohta

Yli viikon somehiljaisuuden rikon nyt kuvalla kotimme lempikohdasta. Nyt on ollut niin mielettömän upeat syyssäät, että olen saanut nauttia tästä näkymästä joka päivä töistä kotiin tullessani. Mikään ei voita asuntomme valoisuutta päiväaikaan ja on vain niin ihanaa tulla töistä siistiin kotiin, joka kylpee auringonvalossa. 

Somehiljaisuudestani syytän muuten täysin Netflixiä, jonka menin aktivoimaan taas käyttöön viime viikolla. Nyt olen täysin koukussa Downton Abbeyn katseluun ja joka ilta on ahmittava pari jaksoa tätä ihanaa sarjaa lisää. Viime syksynä katsoin Orange is the new blackin kokonaan ja saman tv riippuvuuden olen taas itselleni aiheuttanut Downton Abbeysta. 

placefordreams.jpg

Jos sinulla on vinkata minulle muita hyviä Netflix sarjoja, niin otan kaikki vinkit ilomielin vastaan! Downtonissa olen nimittäin jo kolmoskaudella, joten se on katsottu pian kokonaan ;D 

2 kommenttia “Kodin lempikohta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *