Lokakuu

Yllättikö aamupakkanen sinut? No minut ainakin yllätti! Kevyttoppis niskaan aamulenkille ja töihin lähtiessä paksumpi villakangastakki. Juuri, kun teille eilen hehkutin tuota ohuempaa takkiani, niin piti se vaihtaa paksumpaan. Kylmenevien säiden myötä olisi kova into laittaa kotia. Kaipaan nyt kotoisuutta ja pehmeitä materiaaleja. Olisi siis korkea aika hakea taljat kellarista ruokapöydän tuoleihin ja kaivaa esille myös paksummat torkkupeitot. Väännettiin eilen jo patteritkin päälle, kun tärisin sohvalla kylmyydestä.

Olen surffaillut jo useamman tunnin hakien inspiraatiota netistä. Alvhemilla oli taas ihania koteja myynnissä, mikä siinä onkin, että he saavat kodin, kuin kodin stailattua niin kauniiksi. Miksi suomessa ei ole vastaavaa? Olen nimittäin kova asuntosivujen surffaaja ja harvoin osuu täältä Helsingistä silmään asuntoa, joka aiheuttaisi vastaavaa ihailua, kuin ruotsalaissivustoilla.

1-Desktop-001.jpg

Kuvat: pamingataistan / weheartit

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *