Valko-harmaa

Muistatteko vielä ne ohuet viltit / hamam-pyyhkeet, jotka löysin alennuksesta tuossa keväällä? Huvittaa, että jopa mietin ostanko näitä ja nyt nämä on ihan suosikit! Pyyhekäytössä nämä eivät ole olleet, mutta sohvilla viltteinä. Kesällä ohut materiaali ajoi täydellisesti viltin asiaa, kun lämmitystä ei juuri tarvittu. Katsotaan, että mihin nämä päätyvät pian, kun viltiksi kaipaa taas lämpöisempiä vaihtoehtoja. 

placefordreams.jpgplacefordreams.casablogit.jpg

Vilttiä olen käyttänyt myös ruokapöytämme Vitran DSR tuoleissa, sillä muovipinta tekee niistä hieman kylmät ja myös kesällä kaipasin välillä lämmikettä aamupalahetkiin. Pian DSR:t saavatkin syksyn kunniaksi lampaantaljat kavereiksi, jotta ei tarvitse aamuisin palella.

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *