Timberland

Hankintoja vain pukkaa, nyt minun Timberlandin talvibootsit saapuivat. Omani tilasin Sportamoreltaimp?type(inv)g(21038014)a(2042464), jossa kyllä koot on aika vähissä. Täällä vielä kokoja jäljellä, jos omat houkuttaa. Sportamorella sattui olemaan tilaushetkellä -10% alekoodi, jonka sain kenkiin hyödynnettyä. Tuo nettikauppaimp?type(inv)g(21038014)a(2042464) muutenkin aika houkutteleva, tälläkin hetkellä -25% alekoodi Adidakseen ja Nikeen.

image.jpg

 

Ja jos ihmettelet, kuinka nämä ja edellisessä postauksessa esitellyt vaatteet sopivat yhteen yhteen, niin ei mitenkään. Pukeudun vapaa-ajalla huomattavasti työarkea rennommin ja nämä ovatkin ehdottomasti vapaa-ajalle.

 

*Sis.mainoslinkkejä

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *