Belém

Lissabonin reissuun en ollut tehnyt paljoa suunnitelmia etukäteen. Halusin tosiaan itse sankarin päättävän, että mitä haluaa tehdä. Otimmekin melko rennosti ja turreiltiin sopivissa määrin. Belém oli yksi osa Lissabonia, jossa kävimme ja onneksi näin. Belém oli sympaattinen pieni kaupunginosa, josta mm kuuluisat Pastéis de Belém leivokset ovat kotoisin. Latasimme heti loman alussa kolmen päivän julkisen liikenteen liput, joilla myös Belémiin pääsi matkustamaan (ratikalla 15).

placefordreams.lissabon.1.jpgplacefordreams.lissabon.2.jpgplacefordreams.lissabon.6.jpgplacefordreams.lissabon.3.jpgplacefordreams.lissabon.jpgplacefordreams.lissabon.5.jpgplacefordreams.lissabon.7.jpgplacefordreams.lissabon.9.jpg

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *