Viimeiset Amsterdamista

Viimeiset räpsyt Amsterdamista, sillä ensi viikolla päästään jo seuraavan matkani kuviin 😉 Syyskuu on kyllä ollut lähes yhtä lomailua, mutta en valita! Pari ruokatärppiä vielä sinulle, joka olet menossa Amsterdamiin. 

De Hallen. Ihan mieletön vanha tehdas tms, joka remontoitu liikekäyttöön. Ruokamatkailijalle ihan paras paikka, sillä yhden katon alle on koottu kymmenittäin eri ruokia tarjoavia kojuja, josta jokaiselle löytyy varmasti omaan makuun sopivaa. Tunnelma mukavan rento ja leppoisa. ”Halleilta” löytyy myös niin vaate, kuin sisustus- ja lifestyle kauppoja.

– Jacketz (Kinkerstraat 56). Uuniperunaravintola, josta saat koota omaan makuun sopivan annoksen. Oli ihan mielettömän hyvää ja mikä parasta, halpaa 🙂

 

placefordreams.2.jpgplacefordreams.1.jpgplacefordreams.jpgplacefordreams.6.jpgplacefordreams.7.jpgplacefordreams.8.jpg

Mukavaa sunnuntai-iltaa sinne!

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *