Muoti kiertää

On hauska huomata, kuinka omilta ylä-asteajoilta on tullut taas moni asia muotiin. Enpä olisi uskonut näiden herättävän uudelleen ostoshimoja, mutta niin sitä vain on käynyt mm näiden ihanien Timberlandin nilkkureiden kanssa. No ylä-asteella merkkinä oli Cat, joten täysin samoilla ei kuitenkaan tepasteltaisi ;D Catit oli muuten kovaa huutoa meidän ylä-asteella, mutta silloin vaatteet olivat melkoisen löysiä (apua). No nyt valitsisin pariksi kuitenkin pillit farkut ja jonkun suloisen paidan.

1-Desktop207.jpg

Timberland nilkkurit

Viimetalviset ruskeat Clarksin nilkkurit siirsinkin jo tallikengiksi, siispä tarvitsen ehdottomasti nille korvaavat. Tällaisia ostoksia ei tarvitse edes kauaa muuten koskaan miettiä, sillä jos kyllästyn tällaisiin perushankintoihin niin siirrän ne vain koiranulkoilutusvaatteiksi 😉

*Sis. mainoslinkkejä

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *