Pluk Amsterdam

Tämä yksi suloistakin suloisempi kahvila / lifestylemyymälä Amsterdamissa ansaitsi nyt oman postauksensa. Kahvilassa on ihan mielettömän ihana fiilis ja kaunis sisustus, josta alla muutama kuva. Sieltä saat vihanneksista tehtyjä smoothieita sekä myös isompaan nälkään lounasta. Käykää ihmeessä jos tuolla suunnilla olette. Pluk kahvilan löydät osoitteesta Reestraat 19. 

pfd_amsterdam.jpgpfd_amsterdam.5.jpgpfd_amsterdam.1.jpgpfd_amsterdam.4.jpgpfd_amsterdam.2.jpgpfd_amsterdam.3.jpg

Jos Pluk on lounaalle / smoothielle mitä parhain paikka, niin ihan tuossa vieressä on myös illallista varten super ravintola Nooch (Reestraat 11). Me olimme onnekkaita ja saimme pöydän ilman varausta täpötäydestä ravintolasta. Yleisesti ottaen Amsterdamin ravintoloissa on varmempi tapa päästä ruokailemaan varaamalla pöytä etukäteen.

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *