Kasvot ja ripset syyskuntoon

Jotta blogi ei muuttuisi pelkäksi matkablogiksi, niin väliin muitakin aiheita. Olen ylistänyt täällä aiemminkin ja nyt taas uudelleen Helsingin taitavinta ripsienpidennysten tekijää, nimittäin Simonaa! Kävin tänään taas kaunistautumassa Simonan hoivissa ja kyllä nyt taas kelpaa.

ripsienpidennys.jpg

Syy miksi ylistän Simonan laittamia ripsia on yksinkertainen; niiden luonnollisuus! Eli ei niitä överipitkiä ja joka suuntaan harottavia kauhistuksia minulle kiitos, vaan mahdollisimman luonnollinen lopputulos. Työmatkapyöräilijänä täällä meidän vesisateissa muuten kiitän myös siitä, ettei näillä ripsillä tarvitse pelätä meikkien leviämistä 😉

Simonan yhteystiedot löydät nyt hänen hoitolan Facebook -sivulta, ja pian avautuu myös nettisivut!

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *