Amsterdamin pyöräilijät

Jos jokin oli hurjaa Amsterdamissa, niin pyöräilijät! Jopa hieman pelottavia aika ajoittain. Niitä oli paljon ja niitä oli joka puolella. Ne eivät noudata mitään liikennesääntöjä ja ne suhaavat ylitsesi, kun sitä vähiten odotat 😉 Mietimme tätä härdelliä seuratessa, että ainoa liikennesääntö tuolla taitaa olla, ettei sääntöjä ole. Kun pyöräilijöille vaihtuu punaiset, siirtyvät he samassa silmänräpäyksessä jalkakäytävän kautta valoja ohittamaan. Eli ei siis muuta, kuin pois alta ja äkkiä tai sait kuulla tuhahduksia. Tietyllä tapaa itsekin pyöräilevänä on hienoa, että heille on omat kaistat ja heitä pitää väistää. Mutta kyllä melko lailla turistin fiilistä syö nuo kiukkuiset suhailijat. No, pyöräilijät kuitenkin tekevät Amsterdamin ja oli hauska seurailla pyörien virityksiä, koirakoreja sekä lastenistuimia (joita oli muuten edessä ja takana, jotta kaikki perheen pienet kulki samalla kyydillä). Unohtamatta sitä, ettei kypärää todellakaan käytetty, edes lapsilla!

image.jpg

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Amsterdamin pyöräilijät

  1. Juu, ne on ihan hullua tsygä-kansaa! 🙂 Niitä saa todellakin varoa, mutta kuten sanoit, ne sen Amsterdamin tekee ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *