Vintage Wine

Syksy saapuu kylmenevien ilmojen lisäksi myös kynsilakan sävyihin. Kesäisten pinkkien jälkeen on mukavaa vaihtelua saada kynsiin tummempia sävyjä ja siksi olinkin innoissani heti testaamassa Lumenelta saamiani uutuuksia. Gel Effect lakat ovat todella kestäviä ja niissä on pigmenttiä riittävästi. Kuvan kynsissä on yksi kerros lakkaa ja huomaattekin varmasti, ettei toista enää tarvittu. 

placefordreams.jpgplacefordreams.2.jpg

Kynsissäni sävyistä keskimmäinen, Vintage Wine / Tummaa Viiniä.

placefordreams.1.jpgplacefordreams.4..jpg

Kokeilin myös lauantaisiin juhlintoihin tuota oikealla puolella kuvassa olevaa ruskeaa luomiväriä silmämeikkiin ja pakko kyllä sanoa, että ainakin omalla kohdalla ruskea silmämeikki toimii mustanharmaata paremmin. Tai sävy on jotenkin pehmeämpi ja siten lopputulos omaan silmään mieluisempi. Toisessa luomivärissä tuo tumma sävy taittoi viininpunaiseen, jota löytyi kynsilakkojen lisäksi myös huulipunasävyistä. Mitä tulee omaan meikkiin, niin joko meikkaan silmiä tummiksi, tai sitten huulia punaisiksi. Molempien meikkaaminen samaan aikaan on jotenkin ”liikaa” omille kasvoille.

2 kommenttia “Vintage Wine

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *