Syysnilkkurit

Olen helteistä huolimatta ehtinyt tekemään jo muutamia syyshankintoja. Mustat nahkanilkkurit ovat olleet yksi asia hankintalistallani ja löysinkin itselleni täydellisen parin Italialaiselta Bagatt merkiltä. Merkki ei ollut minulle ennestään laisinkaan tuttu ja pienellä riskillä klikkasin nilkkurit kotiin. Onnekseni koko oli juuri sopiva ja kengät osoittautuivat täydellisiksi. 

syysnilkkurit.jpg

Jos sinulla on samantyyliset hakusessa, niin lähes vastaavat löytyy myynnistä täältäimp?type(inv)g(19188446)a(2042464)*

Vielä, kun täydellinen villakangastakki löytyisi, niin olisin iloinen.   

 

*Mainoslinkki

Elina / Place for Dreams - -

4 kommenttia “Syysnilkkurit

  1. Löysin blogiisi juuri ja olen jo ihan ihastunut! Olisi hauska, jos tekisit kenkäkokoelmapostauksen ja anteeksi kun utelen, mutta mitä teet työksesi tai minkä tyyppistä työtä teet?

    1. Voi kiitos Pompula ♥ Ihanaa, että löysit tänne 🙂 Voisin tehdäkin kenkäpostauksen! Edellisestä onkin jo varmaan vuosia aikaa ja valikoima on jo melkoisesti muuttunut. Olen ihan perus toimistotyöläinen tietyntyyppisissä asiantuntijatehtävissä 🙂

    1. Moikka Heidi! Tietty seuraan kaikkia Casan blogeja, tosin viime aikoina on ollut liian vähän aikaa, joten vain omaan blogiin olen ehtinyt. Pitää taas yrittää jatkossa olla aktiivisempi seurailija!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *