Hiukset ennen-jälkeen

Onpas ihanaa, kun vihdoin hiukseni pätkäistiin lyhyemmiksi. Tällä kertaa toivoin todella suoraa leikkausta, eli hiusta ei rikottu veitsellä. Toivon tällä leikkaustyylillä hiusteni kunnon paranevan. Hiukseni ovat nimittäin melkoista jouhta ja kaipailen aina sileämpää lopputulosta. 

blondhair.jpglongbob.jpg

Nyt on kyllä ihanan kevyt olo!

Elina / Place for Dreams - -

6 kommenttia “Hiukset ennen-jälkeen

  1. Itsekin pätkäisin polkkamittaan ja olo on kyllä ihanan kevyt :). Oma ongelmani on se, että hius on todella sileä ja liukas, ja etenkin talvella se sähköistyy melkeinpä pienestäkin harjan vedosta..

    1. Kokeile käyttää suolasuihketta jos kaipaat sileään hiukseen rakennetta / pitävyyttä esim kampauksien alle? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *