Monday to Sunday Home

Yksi ehdoton blogisuosikkini on aurinkoisen Päivin Monday to Sunday Home. Blogissa saa ihailla maisemia maailmalta, mutta myös niin upeita sisustuskuvia.  Päivi suunnittelee myös omaa Monday to Sunday Home nimistä mallistoa, johon kuuluu mm kauniita pellavaisia vuodevaatteita. Nyt Espoosta löytyy myös ihana uusi liike, jossa näitä myydään, kurkkaa ihmeessä Päivin blogi, josta löytyy liikkeen tarkemmat osoitetiedot. Kävimme ostoksilla viime lauantaina ja jumituimmekin pitkäksi aikaa jutustelemaan Päivin kanssa niin suomalaisten sisustustyyleistä, kuin matkavinkeistäkin. Sain luvan ottaa kuvia liikkeestä, joten tässä esimakua teille, ketkä ette ole vielä tuolla käyneet ihastelemassa.

 

placefordreams.mts.jpgplacefordreams.mts6.jpgplacefordreams.mts5.jpgplacefordreams.mts4.jpgplacefordreams.mts2.jpgplacefordreams.mts1.jpgplacefordreams.mts7.jpgplacefordreams.mts23.jpgplacefordreams.mts11.jpg

Omista ostoksista lisää myöhemmin 🙂 Aurinkoista viikonloppua teille! 

Elina / Place for Dreams - -

4 kommenttia “Monday to Sunday Home

    1. Käy ihmeessä ja varaa käyntiin aikaa, tuonne jää helposti pidemmäksi aikaa höpöttelemään ja ihastelemaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *