Asuntomessujen viimeiset

Viimeiset kuvat asuntomessuilta. Boknäsin Heaven sohva taisi olla messujen suosikki. Myös Balmuir oli vahvasti esillä kohteissa. Ylimmät kolme kuvaa ovat kaikki upeista löhöpaikoista. Toisen kuvan leffanurkkaus oli messujen houkuttelevin! Kolmannen kuvan sohvan pellavaapäällys oli ihana, vaikka ympäröivät kukkakuosit eivät niin omaan makuun olekaan. Neljännessä kuvassa messujen upein piha ja viimeisessä kattoon kiinnitetty vaatetanko oli hauska idea.

placefordreams.am.jpgplacefordreams.am.3.jpgplacefordreams.am.2.jpgplacefordreams.am.11.jpgplacefordreams.am.1.jpg

Siinä siis viimeiset kuvat tämän vuoden Asuntomessuilta. Tämän jälkeen palataan taas meidän kodin sisustukseen. Olemme vihdoin löytäneet yöpöydät! Niistä lisää pian.

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *