Lettikampaus

Tässä toivottu ohje helppoon lettikampaukseen. Tutoriaalin tekemisessä hieman kesti, pahoittelut.. Lopputuloksen siistiyteen voi vaikuttaa ja tämän postauksen versiosta tuli melko rento, sillä kuvasin tätä samalla, kun tein ruokaa 😉 Eli ilman kuvien ottoa tähän menee aikaa n 15min.

lettikampaus.20.jpglettikampaus.jpg

Kampauksen tekoon tarvitset läpinäkyviä hiuslenkkejä, pinnejä sekä jos hiuksesi on liukkaat, niin kuivashampoota. Kuivashampoo antaa myös tuuheutta ja varsinkin jos tykkäät huolettomammasta lopputuloksesta, niin pientä pörröisyyttä.

lettikampaus.1.jpglettikampaus.2.jpg1-Desktop204.jpg

1. Aloita harjaamalla hiukset ja suihkuta niihin kuivashampoo. Tee jakaus ja jaa hiukset puoliksi. 2. Tee ranskanletti ”väärinpäin”. Eli taita osiot alhaalta ylöspäin ja ota jokaiseen taitteeseen mukaan lisää hiuksia. 3. Väärinpäin tehtynä letti näyttää muhkeammalta. Muista jättää normaalia pidempi ”häntä” letille, eli kiinnitä ponnari vähän ylemmäs (miksi näin; ks kohta 5). 4. Jakauksen ei tarvitse olla ihan tasan, mutta jos kaipaa huolitellumpaa lopputulosta, niin sen voi tehdä tasaisemmaksi.

lettikampaus.7.jpg

5. Syy pidemmälle ”hännälle” on se, että lettiä löysätään seuraavaksi. Eli letittää voit normaaliin tapaan tiukaksi, mutta valmista lettiä lähdetään latvasta alkaen löysäämään. 

1-Desktop205.jpg

6. Alaosa letistä löysätty, jatka koko pituudelta ja saat letistä vieläkin muhkeamman. Tee sama molemmille puolille. 7. Seuraavaksi taita toinen letti toiselle puolelle ja kiinnitä pinnillä hieman toisen letin alle. 8. Seuraavaksi taita toinen letti samalla tavalla. Kuvasta näkyy kiinnityskohdasta hieman tuota hapsuttavaa hiusta. Taittele nämä sinne letin alle ja käytä kiinnitykseen pinnejä sekä hiuslakkaa. 9. Letin pää piiloutuu hyvin toisen alle.

lettikampaus.12.jpg

10. Valmis! Pidän hieman huolettomasta lopputuloksesta näissä lettikampauksissa. Eli sieltä täältä saa hapsuttaa hiuksia. Tämän saa siistimmäksi esimerkiksi jättämällä sen letin löysäämisen pois, tällöin hiukset pysyvät siistimpänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *