Messukeittiöitä

Kurkkaus muutamaan keittiöön Asuntomessuilta. Selkeästi monessa keittiössä ei ollut ”sitä jotain”, kun ne eivät kameraan tallentuneet. Ylimmän kuvan keittiö oli todella kaunis ja minimalistinen, vaikka yleensä en niin mustista keittiöistä innostu. Tämä on kuitenkin valoisa ja yksityiskohdat kauniita. Yläkaappien puuttuminen luo valoisuutta, marmoriset välitilat, upea hana ja musta liesituuletin. 

mustakeitti%C3%B6.jpg

Ensimmäisessä osassa Asuntomessuja kurkattiin kylpyhuoneisiin. Postauksessa nähtiin kaunis betonimainen pinnoite kylpyhuoneessa ja alla olevassa kuvassa on saman kohteen keittiö. Tilan seinä ja katto on luotu samalla pinnoitteella, kuin kylpyhuoneessa, ainoastaan eri väreissä. Lopputuloksesta tulee paljon elävämpi pinta, kuin vaikka kalkkimaalilla maalatessa. Tuo taitaa myös olla helposti puhdistettavaa, kun tähän keittiöön ei tarvittu välitilan suojaa.

decos.jpg

Olen selkeästi alkanut lämpeämään puupinnoille, sillä alla olevan kohteen keittiö taisi olla messujen kaunein. Tuskin itse keittiötä suunnitellessa valitsisin vastaavia pintoja, mutta lopputulos on kyllä upea.

valkoinenkeitti%C3%B6.jpgupotetutkoirankupitjpg.jpg

Viimeisessä kuvassa messujen suloisin yksityiskohta. Perheen karvaiselle jäsenelle asennettu oma ruokailupaikka keittiön saarekkeeseen. Yksi mihin kiinnitin tietty taloja katsellessa huomioita oli se, että useista taloista uupui suihkutila eteisen yhteydestä. Voisin kuvitella, että lapsi- ja koiraperheille aika tärkeä elementti syksyn kurakelien iskiessä.

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *