Villa Falken

Jos messuilta pitäisi valita kokonaisuutena yksi talo, joka oli eniten omaan makuun, niin tässä se olisi. Tästä talosta tiesimme jo ennen sisään astumista, että se olisi suosikkimme. Talo oli hurmaavan kaunis jo ulkoa ja sisään mennessämme emme saaneet pettyä. Talo oli Fiskarhedenvillan Oy:n mallistoa ja jos ikinä olisin niin hullu, että ryhtyisin rakentamaan, olisi talo varmasti tämän valmistajan. Talossa ihastutti niin pohjaratkaisu, kuin sen klassiset sisustat. Ikkunalaudat olivat uudistuotannolle poikkeuksellisen leveät, joista isoimmat pisteet talolle ropisi. Kauniit leveät koristelistat vaaleanharmaisiin seinämaaleihin yhdistettynä olivat myös todella kaunista katseltavaa.

placefordreams.am.jpgplacefordreams.am2.jpgplacefordreams.am1.jpgplacefordreams.am5.jpgplacefordreams.am3.jpg

 

Kaunista!

 

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Villa Falken

    1. Hehe, en haluaisi myöskään sanoa makuani romanttiseksi, mutta juuri sellaista hieman "pehmeämpää" lopputulosta rakastan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *