Asuntomessut osa 1

Asuntomessuilta tuli melkoinen määrä kuvia, joten jaan niitä hieman osiin. Ensin katsausta messukohteiden märkätiloihin. Tässä poimintoja omaan mieleen eniten olevista tiloista, joissa jokaisessa jotain kivaa. Ensimmäisessä kuvassa ylivaloittuneessa kohdassa suihkujen yläpuolella avointa tilaa, josta tulvi sisään luonnonvaloa.

asuntomessut.2.jpg

Sadesuihkuja nähtiin lähes jokaisessa kohteessa, mutta alla olevien kohteiden kylpyhuoneissa oli molemmissa muutakin kaunista. Toisessa seinä- ja lattiamateriaali kiinnittivät huomiomme. Kaunis betonimainen pinta oli luotu samalla pinnoitteella, kuin kohteessa olleita muitakin seiniä. Toisessa kuvassa taas upeat messinkiset sadesuihkut.

1-Desktop202.jpg

Useammassa kohteessa saimme ihailla luonnonmateriaalien sävyjä ja tässä kaunis kodinhoitohuone, jossa useampi kaunis yksityiskohta. Olen saanut innostuksen hankkia meillekin kaktuksia terrakottaruukuissa, joten se pisti tietty tässäkin ensimmäisenä silmään 😉

asuntomessut.3.jpg

Useissa kohteissa pikkuvessoihin ei oltu laitettu kaakeleita laisinkaan, toisissa taas oli paljon perinteisiä laattoja. Alla olevan kuusikulmainen lattialaatta iski omaan silmään ja sopi kauniisti perusvalkoisen seinälaatan kaveriksi. Tästä tuli nostalginen olo, sillä ensimmäisessä omassa kodissani Töölössä oli vastaava, vanhana versiona tosin. Niin se laattamuotikin toistaa vanhaa. Toisessa kuvassa taas on ihan mielettömän kaunis seinälaatta. Omissa haaveissa oli tuollainen kylpyhuoneen lattiaan harmaavalkoisessa sävyssä, mutta ikäväkseni meidän asuntoon sitä ei saatu. Kuvasta näkyy myös hauska idea työtasolle; neliölaatta.

1-Desktop203.jpg

Kauniit kultaiset yksityiskohdat laatattomassa tilassa.

asuntomessut.4.jpg

Kuusikulmalaattaa oli myös minikokoisena ja se vasta kaunis olikin.

1-Desktop201.jpg

 

Mitäs pidätte messukohteiden valinnoista, iskikö joku erityisesti omaan silmään?

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *