Suojaa auringolta

Ihoni on todella tyypillinen pohjoismaalaisen vaalea ja herkkä iho. Vaalea iho on aina näillä rantalomilla melkoinen kiusa, kun aurinkorasvaa saa olla levittämässä alati ja jos jokin kohta jää epähuomiossa rasvaamatta, sen kyllä tuntee nahoissaan illalla. Käytän lähes poikkeuksetta ulkomailla spf50 suojakertoimen omaavaa rasvaa. Aurinkorasva tuolla kertoimella tuppaa kuitenkin olemaan aikamoista jankkia. Rasvan lisäksi suojaudun toki myös hatulla ja tarvittaessa vaatteilla, jotta ihoni pysyisi terveenä mukana menossa. 

diegodallapalma.jpgdiegodallapalma.2.jpg

Olen kokeillut merkin jos toisenkin rasvoja ja lähes aina saanut pettyä, ettei tuota koostumusta vaan saada kevyemmäksi. Myös kasvoni kärsivät aurinkolomilla, kun muutenkin herkkä iho alkaa muhimaan tuon rasvakerroksen alla. Tälle lomalle sain testiin Diego Dalla Palman SUN 50spf aurinkorasvoja, joista tuosta kasvojen iholle tarkoitetusta minulla olikin jo vähäistä kokemusta. Olin rasvoihin ihan mielettömän tyytyväinen!! Aiemmin kokeilemillani 50 suojakertoimilla rasva on jäänyt paksuksi valkoiseksi kalvoksi iholle, joka on jotain todella epämielyttävää sekä myös kamalan näköistä. Diego Dalla Palman aurinkovoide oli iholla lähes öljymäinen. Siitä jäi niin kaunis iho, etten uskonut laittaneeni aurinkorasvaa laisinkaan! Tuossa isommassa purkissa tarkkasilmäiset huomaavat myös lasten kuvan; rasva sopii siis niin lapsille, kuin aikuisille ja sitä voi käyttää myös kasvoille. Voidetta myy Simona´s.

diegodallapalma.1.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *