Elafonissi

Kreetalle kukaan ei taida lähteä hakemaan muuta, kuin takuuvarmaa aurinkoa. Niinkuin jo kirjoitinkin, meillekin lomakriteereinä oli ainoastaan päästä rentoutumaan kunnolla jonnekin lämpimään. Selailimme kohteita kesäkuussa ja ne vaihtelivat niin Italian, Kroatian, Espanjan ja Kreikan välillä. Itselläni oli tasan hakusessa hyvä hotelli, maasta niinkään välittämättä. Ehdottomia ei maita taisi meille olla vain Turkki. Lopulta nappasimme matkamme Apollomatkojen Sports valikoimasta, sillä halusimme lomallamme päästä pelaamaan tennistä sekä salille. Hotellimme oli Cavo Spada Deluxe & Spa, jota voin kyllä mielelläni suositella muillekin. 

Koko lomamme, yhtä päivää lukuunottamatta kuluikin kyseisellä hotellilla. Tuona päivänä vuokrasimme auton ja silloin ehdimme näkemään niin kauniita maisemia, kuin myös ahdistumaan muutamasta läheisestä turistirysäpaikasta. Yhden vinkin annan kuitenkin Kreetalle matkaaville ja se on Elafonissin ranta. Oma hotelliranta, kun oli meillä kiviranta, niin oli mukavaa vaihtelua suunnata hiekkarannalle päiväksi. Maisemat puhukoot puolestaan.

elafonissi.placefordreams.1.jpgelafonissi.placefordreams.jpgelafonissi.placefordreams.2.jpg

PS Autonvuokraajalle suosittelen automaattivaihteista 😉 Sen verran on kiemuraista vuoristotietä tuo saari täynnä!

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *