Rytmiin

Palaaminen takaisin arkirytmiin on jokaisen loman jälkeen yhtä tahmean tuntuista, vaikka samalla niin ihanaa. Olen aika rutiinien ystävä ja arkielämä on mielestäni kaikkine aikatauluineen myös mukavaa. Vaikka lomamme koostui melko rutiininomaisista päivistä (herätys-aamutreeni-aamupala-ranta-lounas-ranta-tennis-illallinen), niin silti olen ollut ihan naatti parin työpäivän jälkeen. Eilen nukuin lähes kahden tunnin päiväunet ja tänäänkin silmät jo lurppaavat. Mikä siinä onkin, että vaikka lomallakin lepäisi ja nukkuisi hyvin, on sitä vaan aina matkan jälkeen väsynyt. Kuitenkin nautin olla takaisin omassa pikku arjessani; aika koiran kanssa sekä puuhastelut kotosalla ovat aina asioita, joita reissuissa kaipaan. Viileämmät säät ovat saaneet muuten sisustusinnon nostamaan päätään jo näin heinäkuussa, vaikka yleensä tämä iskee minulle vasta syksyllä (tilasin muuten jo syysnilkkuritkin, kun Zalandolta löytyi kivat alesta). Olen siivonnut kaappeja ja kerännyt jälleen kirppikselle myytävää. Kaikenmoista kuumettakin poden; autokuume, kamerakuume, koirakuume, matkakuume ja kiitos Asuntomessujen, myös talokuume 😀 Tässä asussa kävin maanantaina kyseisillä messuilla, jonka upeista kohteista luvassa tietty myös kuvia! 

placefordreams.246.jpgplacefordreams.asu.jpg

//Farkkumekko GAP (vastaava) // Kengät New Look (vastaavat) // Aurinkolasit RayBan //Laukku Mulberry// Kello Rolex //

Huomenna on luvassa uusien yöpöytiemme asentamista. Olen niin onnellinen, että vihdoin löysimme kivat! Kuvia tulee tietty, kunhan niitä ehdin räpsimään. Makuuhuoneemme sai melkein jo verhotkin, mutta ikäväkseni Ikean valmisverhot ovat nykyään meille liian lyhyet..

Nyt kivaa iltaa teille sinne! Me lähdetään koiran kanssa nauttimaan kauniista kesäillasta lenkin muodossa.

 

Sis. mainoslinkkejä

2 kommenttia “Rytmiin

  1. Joo, asuntomessukuvia – kiitos! 🙂 Taitaa valitettavasti jäädä meikäläiseltä väliin tänä vuonna… <br />
    <br />
    PS: Mä en niin kestä tota sun paksua tukkaa!! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *