Varpaankynsien geelaus

Sain tuossa kesän alussa juoksuinnon päälle, jonka myötä (muut juoksijat varmaan samaistuvat) varpaankynteni eivät ollet kauneimmasta päästä kesän sandaalikelejä ajatellen. 12km lenkit olivat jalkaparoilleni liikaa ja niiden myötä muutama kynsi pääsi mustumaan rumasti. Siispä ajatus sandaaleista kauhistutti, sillä tavallisella lakkauksella ei tuota saanut piiloon.  

placefordreams.1.jpg

Lomalle lähdin siis tietenkin Simonan käsittelyn kautta, jossa ripseni sekä kynteni huollettiin lomakuosiin. Varpaisiini tehtiin geelilakkaus, jonka avulla minäkin sain kauniimmat kesäjalat. Jos siis sinullakin on ongelmana nuo juoksusta mustuneet kynnet, taikka jopa ihan ”muovailua” vaativia kynsiä, niin älkää tuskailko enää sandaalikelejen koittaessa, vaan varatkaa aika kynsien geelaukseen 🙂 Itselleni valitsin väriksi raikkaan pinkin, joka oli mitä parhain rantalomalle. Parasta näissä on myös pitkäkestoisuus sekä kaunis kiilto, joka ei uinnista tai helteistä huolimatta kulu. 

placefordreams.2.jpg

Elina / Place for Dreams - -

3 kommenttia “Varpaankynsien geelaus

  1. Moikka 🙂 Ovatko juoksukenkäsi varmasti laadukkaat ja oikeankokoiset, vai mistä murtuminen voi johtua? Itse olen juossut vuosikausia, mutta en ole kärsinyt kynsien mustumisesta (en edes tiennyt että niin voi käydä juoksemisesta 😉

    1. Minulla on Asicsin Gel Nimbukset, joilla juoksen pidemmät lenkit ja koko valittu ammattilaisen auttamana. Jalka (ainakin minulla) hieman turpoaa pitkillä lenkeillä ja koko on sitä ajatellen valittu. Kynteni eivät siis ole murtuneet vaan mustuneet, joka on tietääkseni melko yleinen ongelma juoksijoilla. Aiempina vuosina en ole itsekään näistä joutunut kärsimään, mutta nyt innostuessani juoksemaan pidempää matkaa tuli tämä vastaan. Olen aiemmin juossut vain max 10km lenkkejä, jolloin koskaan ei ole tullut muuta, kuin perus lonkka- / polvikipuja.

    2. Ja siis vielä lisäyksenä kaikkia vinkkejä otan mielelläni vastaan, ettei näin kävisi jatkossa 🙂 40km/vko taisi olla vain omalle rakenteelleni liikaa, aikoinaan sain lonkkaani melko pahan rasitusvamman (lihaspussin tulehduksen) juoksemalla liikaa :/ Eli ei kai minua ole vain luotu juoksemaan ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *