Takaisin kotona

Heippa sinne! Eilen palasimme kahden viikon matkalta takaisin kotiin ja täällä sitä nyt ollaan iki-onnellisina koira kainalossa ja täydellinen loma takana. Ollaan aina lomailtu mieheni kanssa ”hieman” aktiivisemmin, eli lomilla painettu paikasta toiseen aikamoista vauhtia. Ensimmäistä kertaa kokeiltiinkin nyt kunnollista turrelomaa ”aivot narikkaan” tyylillä ja kyllä tykättiin! Molemmilla meillä ollut niin hektinen kevät, että pieni pakkolepo teki erittäin hyvää. All inclusive ollaan aiemmin kierretty kaukaa, mutta pakko sitä on pyörtää sanansa ja kehua tätäkin toimivaksi. Eipä tullut lomalla niitä kuuluisia ravinto/nälkäkiukkuja, kun ruokailut oli aikataulutettu tasaiseen tahtiin. Siispä yhtä autonvuokrauspäivää lukuunottamatta näkymäni oli lähes koko loman tämä.

pfdtravels.jpg

Lisää myöhemmin lomastamme Kreetan Kolymbarissa! Tämä sateinen sunnuntai menee kotia laittaessa.

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *