L:A Bruket

Keittiössämme on nyt jonkun aikaa ollut jo L:A Bruketin tiskiainetta, johon olen täysin koukussa. Tiskiaine sai kaverikseen kylpyhuoneessamme olleen käsisaippuan, kun kylpyhuoneeseen taas tuli uudet tulokkaat. Olen kaivannut keittiöömme käsisaippuaa, sillä keittiö on heti eteisen jatkeena ja näin ollen siinä on mukava pestä kädet aina heti kotiin tullessa. L:A Bruketin käsisaippua on muuten mielipiteitä jakava. Muutama vieraamme on ihmetellyt sen voimakasta tuoksua, joka taas minusta on ihana. 

placefordreams.8888.jpgplacefordreams-1111.jpg

Oletteko te testanneet L:A Bruketin tuotteita? 

8 kommenttia “L:A Bruket

  1. Enpä ole testannut…olen harkinnut testaavani, mutta hyvä kun luin tämän, niin eipä tarvitse vaivautua. En nimittäin ollenkaan tykkää voimakkaasti tuoksuvista saippuoista. Kiitos siis tiedosta! 🙂

  2. Nuo kauniit purkit ovat houkutelleet ostamaan, mutta vielä on vanhat saippuat käyttämättä, joten hyllyyn ovat toistaiseksi jääneet.. Olen saippua, pesuaine, suihkugeeli hamstraaja ja tarvitsen eri moodeihin eri tuoksuja ja kauniit paketit vaikuttavat turhamaisuudessaan ostopäätökseeni 😉 😀 Nämä kiikutan oitis seuraavaksi kotiin ilahduttamaan ja "vihastuttamaan" meidän vieraita sekä isäntää. 😉

  3. Nämä olikin uusia tuttavuuksia minulle , kokeilun arvoisia 🙂 Mistä näitä voi ostaa tai tilata? Mukavaa viikonloppua 🙂

  4. Nyt haluaisin nurista hivenen blogialustasta. Tykkään lueskella vanhoja(kin) postauksia, mutta en löydä arkistoa enkä "edellinen" tai "seuraava" painikkeita 🙁

    1. Oi ei, laitan palautteen heti eteenpäin!! Kiitos tästä, varsinkin risut ovat tärkeitä tässä vaiheessa, kun alustaa kehitetään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *