Vinkki treenikassiin

En kuulu siihen porukkaan, joka urheillessaan haluaa olla täydessä meikissä. Päinvastoin, pidän siitä, että iho on meikitön ja saa hengittää urheillessa. Usein suoraan töistä salille taikka tennikseen mennessäni pitää meikinpoisto sujua erittäin pikaisesti ja vaivattomasti. Mielellään vielä ilman vettä. Olen löytänyt kaksin kappalein hyviä tuotteita tarpeisiini ja niistä nyt vinkkiä teillekin. 

placefordreams.671.jpgplacefordreams.567.jpg

Näillä molemmilla siis meikinpoisto onnistuu kostuttamalla vanulappu puhdistusvedellä. Tarvitsen mukaani siis vain toisen purkeista sekä kaksi vanulappua ja saan ihoni treenikuntoon. Lumenen Sensitive Touch 3in1 hellävarainen puhdistusvesi on jo saanut päivitystä purkin ulkonäköön, mutta sisällöltään se on sama, kuin tämä minun. Vichyn Pureté Thermale 3in1 on mielestäni ollut täysin tuon edullisemman Lumenen veroinen. Tässä pumppupullo on kätevä ja mielestäni näitä myydään myös matkakokoisina. Tässä siis kaksi eri hintaluokan vaihtoehtoa jos etsit treenikassiisi (tai vaikka rantakassiin) hyvää pikameikinpoistoainetta.

 

*Lumenen tuote on saatu blogin kautta.

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *