Lomalainen

Pikaiset moikat lomalaiselta. Loma alkoi muuten tänää, jipii! Suuntasin töistä suoraan Simonan hoiviin Sf-Clinikenille, jossa ripseni sekä varpaat huollettiin lomakuntoon. Huominen menee pakkaillessa, sillä lauantaina suuntaamme lämpöön mieheni kanssa. Reissu ja loma tulevat todella tarpeeseen, ihanaa päästä lepuuttamaan kunnolla, helteitä unohtamatta. Työmatkapyöräilijänä alan olla aika täynnä tätä ainaista palelemista. Matkojen varjopuoli on muuten aina ikävä koiraamme! Hän tosin viihtyy enemmän, kuin hyvin ”kakkoskodissaan” minun vanhempieni luona.

zorro_7.jpg

Yritän ehtiä huomenna raapustamaan pari postausta valmiiksi, mutta muuten blogikin pitää kesäloman. Instagram päivittyy reissusta huolimatta @placefordreams.

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *