Vauhdikas viikonloppu

Viikonloppu meni jälleen vauhdikkaasti ohi. Taas on saatu nauttia upeasta kesäsäästä ja mitä parhaimmasta seurasta. Kamera ei ole mukanani kulkenut, mutta tässä muutama kännykuva.

vkl1.jpg

Perjantaina töistä suoraan kaupungille ystävän kanssa kesän ensimmäisille terassisalaateille Teatteriin. Kävimme myös leffassa ja nautittiin upeasta säästä sekä juhlistettiin ystäväni alkanutta lomaa.

vkl.jpg

Lauantaista sunnuntaihin meillä oli ihana pieni vieras kyläilemässä. Tylsää hetkeä ei tämän tarinankertojan kanssa tule ja meidän tuli myös ulkoiltua roppakaupalla. Kävelimme, puistoilimme ja nautittiin myös kesän ekat ulkojädet. Tänään sunnuntaina mieheni karkasi koiramme kanssa mökkeilemään ja minä taas lähdin nauttimaan lähimetsän lenkkipoluista. Viikon sisään juoksukilometrejä on tullut 40, pyöräilykilometreja 50 ja vaihtelun vuoksi myös tunti tennistä. Jos ei tehtyjä kotijumppia lasketa, on kaikki sporttailut tehty ulkosalla, kyllä täällä yritetään ainakin ottaa kaikki irti näistä upeista säistä. Juoksuinnostusta kuitenkin jälleen varjostaa pienet loukkaantumiset. Tuo on kyllä helpoin laji harrastaa, mutta ehdottomasti itselleni se, jossa aina saan uusia rasitteita itseäni vaivaamaan.

Näillä eväillä kuitenkin akut ladattuina kohti viimeistä työviikkoa. Kivaa iltaa sinne!

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *