Työhuone

Joko siellä on lomat alkaneet? Minulla olisi vielä muutama työpäivä ensi viikolla, jonka jälkeen loma koittaa. Ennen lomaa kuitenkin vielä katsaus työhuoneeseemme, jolle on ollut lähes päivittäistä käyttöä. Joskus nuorempana haaveilin walk-in komerosta, mutta nyt kyllä valitsen ylimääräiselle huoneelle työkäytön ennen tuota. Toki myös blogin kirjoittaminen on mukavampaa, kun on oma tila datailua varten. Työhuoneessamme on pöydän lisäksi kaksi Malm -lipastoa sekä mieheni vaatekaapit. Näiden lisäksi sinne en muuta halua, sillä huone on melko pieni muuhun käyttöön. Muutenkin ajatus lentää paremmin siistissä pelkistetyssä tilassa. TV oli lipastojen päällä pitkään odottamassa kytkemistä, mutta senkin totesimme turhaksi. Yksi TV riittää olohuoneessa vallan mainiosti, sillä juurikaan emme telkkaria katso. 

placefordreams_th-2.jpgplacefordreams_th-1.jpgplacefordreams_th-3.jpg

Lasinen työpöytä on koottu Ikean pukkijaloista sekä teetetystä lasilevystä. Työtuolina Vitran DSR ja valaisin tilattu taloon.comista (tämä malli). Tauluhylly ja verhot myös Ikean mallistoista, puinen tuoli mummin vanha ja lasinen pullo kirppislöytö.

Elina / Place for Dreams - -

6 kommenttia “Työhuone

 1. Hei! Minultakin nuo samaiset pukkijalat löytyy, vielä olisi teetettvä pöytälevy. Itse haluan korkeakiiltovalkoisen 🙂 Minkälaiset mitat tuossa teidän lasilveyssä on? entäpäs paljon tuollainen teettäminen n. maksoi? Kiitos etkäteen vastauksestasi 🙂

  1. Moikka 🙂 Meillä mitat tuossa 120cmx60cm. Ollut sopiva läppärillä työskentelyyn, jolloin tilaa jää hyvin myös papereille yms. En muista hintaa tarkasti, olisiko ollut reilu 100€?<br />
   <br />
   Mukavaa kesää!

 2. Hei, onko teidän lasi normaalia kirkasta lasia vai täysin väritöntä optiwhite lasia? Olen itse tilaamassa samanlaista lasilevyä ja pohdin, että vihertääkö normaali lasi liikaa tai huomaako vihertävyyttä muualta kuin lasin reunoista? <br />
  Mukavaa alkavaa syksyä! 🙂

  1. Moikka Tea! Meillä tuo on ihan tavallista kirkasta lasia ja kuten kuvasta hieman näkyy lasi vihertää reunoistaan, mutta ei sitä normaalissa elämässä mitenkään huomaa. Eli päältä katsottuna ei viherrä, ainoastaan reunoista. <br />
   <br />
   Samoin sinne 🙂

 3. Heippis Elina! Haaveilen myös työnurkkauksesta ja löysin nämä ihanat kuvasi 🙂 Miten olette kokeneet lasilevyn pysyvän paikallaan? Meillä kun on Albert-koira niin jännittää vähän sen lasin kestävyys. Albertilla on tapana välillä nukkua kyseisessä huoneessa, enkä tiedä miten nuo pukkijalat pysyvät paikallaan.. 😉

  1. En kyllä suosittele lapsi-/isoon koiraperheeseen 😉 Eli on liukumisvaara. Meillä pienet silikoniset pidikkeet lasilevyn ja jalkojen välissä, joilla pysyy hyvin paikallaan aikuisten käytössä (meidän koira niin pieni ettei saisi tuota paikaltaan vaikka haluaisi). Mutta levyn voisi varmasti myös liimata jalkoihin koko jalan pituudelta, jolloin vain koko pöytä liikkuisi jos teidän koira rojahtaisi sitä vasten 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *