Yksityiskohtia

Tein Zaran aleista muutamat löydöt tuossa viime viikolla. Yritän aina etsiä aleista kivoja mekkoja, lähinnä lomatarpeisiin, mutta joskus löydöt kelpaavat myös päälle töihin. Tässä mekossa oli jotain suloista; pitsinen yläosa saa mustasta mekosta mielenkiintoisemman ja tämä onkin päässyt jo päälleni useamman kerran. Töihin laitan tämän päälle vielä bleiserin, joten selkä ei ole ihan näin ”paljaana”. Toisaalta nykymaailman menolla mekon yläosa on kaukana paljaasta, kun instagram ym täyttyy toinen toistaan paljastavimmista kuvista, jaiks. 

placefordreams.mekko.jpg

On muuten ollut ihanat kesäsäät vihdoin meilläkin! Jos nyt ei lasketa tätä parhaillaan päällä olevaa ukkosmyrskyä, jolta pääsin juuri ja juuri karkuun sisälle lenkiltäni. Huomaa, että oman loman odotus kasvaa taivaisiin säiden myötä. Vielä viikko sitten +15 asteinen sateinen sää ei saanut lomakuumetta nousemaan sitten yhtään!

placefordreams_7998.jpg

Kivaa iltaa sinne!

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *