Matkakuumetta

Jes, kesälle reissu vihdoin bookattu! Meillähän oli vaikka mitä sunnitelmia lomamme varalle, mutta aika ei vain riittänyt suunnitteluun ja varailuun. Nyt sitten päädyimme helpoimpaan mahdolliseen, johonkin jota me ei olla yhdessä taidettu koskaan kokea; pakettimatkalle ;D Me turret lähdemme nyt kahdeksi viikoksi heinäkuussa karkuun Suomen kylmää kesää helteisimpiin maisemiin. Meille sopivin matka löytyi Apollomatkoilta. Heti, kun reissu oli varattu, alkoi tietty armoton pakkaussuunnittelu. Kesävaatteiden lisäksi mukaan tulee urheiluvaatetta, sillä kohde on mitä parhain pieneen lomasporttailuun. 

1-Desktop195.jpg

Mekko, Sandaalit, Hattu, Bikini alaosa, Yläosa

Tästä lomavarustelusta innostuneena huomasin, että monissa verkkokaupoissa onkin jo alet alkaneet. Niin oli myös Zalandolla, jossa esimerkiksi vaikka mitä ihania mekkoja alessa.

 

*Mainoslinkkejä

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *