Kesäisissä maisemissa

Tässä kuvia, jotka otettu tuolla kompaktilla Canonilta lainassani olevalla EOS M3 kameralla. Olen niin innoissani tästä kaikesta valosta sekä kesän väreistä, että kuvaaminen innostaa taas ihan uudella tavalla. Asukuvat jääneet blogissa aika vähälle, sillä en jotenkin koe näitä omikseni. Pellavapaitoja kuitenkin ylistettyäni piti päästä kuvaamaan niistä toinen. Tämä vaaleansininen on kyllä ehdottomasti noussut paidoistani suosikiksi. Edelliseen postaukseen kommentoitiin pellavan ryppyisyydestä, joka mielestäni ei haittaa, vaan tekee vain asusta hieman rennomman. Sellaisen kesäisen huolettoman, joka ainakin omaan makuun iskee.

placefordreams.eosm3.jpgplacefordreams.eosm3.4.jpgplacefordreams.eosm3.1.jpgplacefordreams.eosm3.3.jpgplacefordreams.eosm3.2.jpg

// Neuletakki Second Female // Pellavapaita GT (vastaava) // Housut Kappahl (vastaavat) //

// Espadrillot New Look (vastaavat) // Aurinkolasit RayBan // Kello Rolex //

// Kynsissä Essie Watermelon //

 

Vai mitä olette mieltä, haittaako pellavan rypyt?

 

*Mainoslinkkejä

3 kommenttia “Kesäisissä maisemissa

 1. Moikka! Nyt on vähän kaukaa haettu, mutta muistanko oikein, että ostit silloin aikoinaan hääpukusi New yorkista? Muistatko yhtään mistä liikkeestä? Ja olisiko sinulla muita vinkkejä koskien hääpukuliikkeitä new yorkissa? Olen lähdössä sinne reissuun parin viikon päästä ja ajattelin käydä kurkkaamassa parit pukuliikkeet. Netistä olen koittanut katsoa mutta olleet lähinnä näitä todella high-end liikkeitä ja niistä tuskin minulle löytyy mitään (ellei tule lottovoittoa tässä välissä) :)<br />
  Kiitos jos viitsit vastata ja hyvää kesää 🙂

  1. Moikka Siiri! Ihan oikein muistat 🙂 Ostin omani Davids Bridalista (751 Sixth Avenue). Menimme liikkeeseen, sillä luulin siellä olevan kaikkea kivaa hääsälää, mutta siellä olikin pelkkiä mekkoja. No, sittenhän niitä oli pakko sovittaa, vaikka ajatuksissani ei ollut laisinkaan ostaa pukua NYCistä ;D Liikkeestä löytyy ihan jokaiseen budjettiin pukuja, joten varmasti jokaiselle jotain. Myös kaasoille tms saa tuolta pukuja. <br />
   <br />
   Ihanaa reissua ja häitä &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *