Iloinen!

Mikä fiilis, kun sain ratkottua hieman kuvaongelmia! Sain todella odotetun Canonin EOS M3 kameran tällä viikolla testiin ja innostuneena siitä mentiin hieman heti kuvailemaan. No mitä kävikään, kun säädin kameran ottamaan pelkkää raakakuvaa. Minun photari, eikä aiempi Canonin oma kuvaohjelma suostunut kuvia lukemaan / käsittelemään ja voi, kuinka tämä harmittikaan. Eilen yritin sitten yli 4 tuntia saada kuvia muunnettua eri ohjelmistoja ladaten, mutta mikään ei onnistanut. No nyt uusin silmin tänä iltana uudella yrityksellä sain vihdoin kuvat luettavaan muotoon Adoben DNG muuntajalla, josta sain kuvat photariin ja sieltä taas JPEG muotoon, haha eli siis melkoisen paljon tehty hommia yksien kuvien eteen. No tässä vasta kuvista yksi, yritän saada loput käsiteltyä huomiseksi aamuksi. 

Ja sitten pääasiaan, eli tuohon Canonin uutukaiseen. Tuohan on siis kompaktikameran kokoinen, mutta vastaa käyttöominaisuuksiltaan digitaalista järjestelmäkameraa. Meille, ketkä vaativat kameraltaan paljon, mutta koko ratkaisee lopulta (ainakin reissuissa ja pikkulaukuissa kannettaessa), niin tämähän on huippu! Tässä yksi testikuva, lisää luvassa. Kuvat paikasta, jossa vietimme mummini 90 -vuotisjuhlia jo vuosia sitten. Mummista on jo aika jättänyt ja ikävä on edelleen kova <3

placefordreams.eos1.jpg

Lue lisää uutukaisesta täältä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *