The world is your oyster

Hankin loppuvuodesta uuden iPhonen vanhani tilalle. Vanhassa akku ei kestänyt enää laisinkaan menossani mukana ja siten oli aika päivittää uuteen. Uusi puhelimeni on ehtinyt tippua melkoisen kovaa asfalttiin jo useamman kerran, Curacaon hiekkarantaa unohtamatta (hienoa hiekkaa oli muuten melkoisen vaikea saada puhelimen pikku koloista poistettua). Sanomattakin siis selvää, että puhelimen oli aika saada suojakuoret. 

placefordreams.nunuco.2.jpg

Nunuco Design Company on upea suomalainen yritys, jonka valikoimista löytyy toinen toistaan upeampia luomuksia. Valikoimasta löytyy valinnan vaikeutta aiheuttavia iPhone sekä iPad suojakuoria sekä kauniita postikortteja ja päivyreitä. Olen seurannut yrityksen mahtavaa kasvua ja muutosta aina reilu vuosi sitten tekemästämme yhteistyöstä lähtien. On ollut ilo huomata suomalaisen yrittäjyyden tekemisen taso ja jos kurkkaatte heidän Instagramiaan (@nunucodesigncompany) niin huomaatte, kuinka mahtavan joukon innokkaita seuraajia nämä kauniit tuotteet ovat keränneet.

placefordreams.nunuco.3.jpg

Onnekseni sain valita Nunuco Design Companyn valikoimasta itselleni nämä kaunottaret, jotka nyt sekä suojaavat puhelintani tapaturmilta, että ilostuttavat päiviäni melkoisesti. Sininen väri on nykyään erittäin mieleinen ja ihastuin ensisilmäyksellä näihin kuoriin. Pidempään blogiani seuranneet saattavat muistaa, kuinka tämä väri-into alkoi varovaisesti sinisestä hortensiasta. Sinikuvioinen kuori on nimeltään ”Mattolaituri” ja nimensä veroisesti on se täydellinen tulevaan kesään.

placefordreams.nunuco.jpg

Toinen kuori on nimeltään ”Maailman ympäri” ja tämä kuvastaa hyvin tätä minun kroonista matkakuumeilijan luonnetta. Ystäväni ja varsinkin työkaverini tietävät tämän luonteeni liiankin hyvin, aina pitäisi olla jokin uusi matka tuloillaan. Seuraava matkani onkin se kauan odotettu tyttöjenreissu Pariisiin, jonne nämä matkailijan kuoret pääsevät tietty mukaan. 

Nunuco Design Companyn sanoin ”We believe that happiness can be found in everyday life”. Nämä kuoret todella piristävät arkipäivää!

Kuvankaappaus%202015-4-3%20kello%2011.06

Yhteistyössä Nunuco Design Company 

Elina / Place for Dreams - -

4 kommenttia “The world is your oyster

  1. Ihania kuoria!Kävinkin katsomassa heidän sivujaan ja mietinkin jo tilaamista! Osaatko sanoa, onko nuo sinun kuoret mallia"Rubber" vai "Snap on"? Ja eroaako ne miten toisistaan? Yritän miettiä kumman tilaisin. 🙂

    1. Moikka! Nämä mallia rubber, eli tämä kuori pehmeämpi, kuin se snap on 🙂 Näissä esim sivuissa pientä "röpelöä" eli pysyy hyvin kädessä ja toki myös taskussa! Kerrohan sitten mihin malliin päädyit ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *