Vanilijainen tuorepuuro

Tässä herkullinen aamupala, joka säästää aamun kiireissä aikaa aamupalan teolta. Tuorepuuron ideana on laittaa ainekset sekaisen tekeytymään yön yli jääkaappiin ja aamulla annos on valmiina syötäväksi. Tässä versio, jota olen syönyt tällä viikolla lähes joka aamu.

Kuva.jpg

Tässä versiossa noin suurinpiirtein; 0,5dl luomukaurahiutaleita, 0,5dl vanilijanmakuista soijamaitoa, 2 rkl chiasiemeniä, ripaus vanilijan makuista proteiinijauhetta ja pari lusikallista turkkilaista jugurttia. Sekoitat vain kaikki sekaisin mielellään kannelliseen purkkiin ja laitat jääkaappiin yöksi. Annoksen päälle laitoin vaihdellen joko marjoja tai hedelmiä pilkottuna. Nam!

Kuvankaappaus%202015-4-3%20kello%2011.06

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *