Tyttöjen leffailta

Tämä postaus saa hymyn huulilleni. Ei ole parempaa, kuin laatuaika ystävien kesken. Mitä vanhemmaksi ja kiireisemmäksi me kaikki tulemme, sitä tärkeämpää on välillä muistaa ottaa aikaa asioille ja ihmisille, jotka antavat energiaa, eli ystäville! Viime viikonloppuna vietimme rakkaan ystäväni kanssa tyttöjeniltaa herkkujen kera. Ystävälläni on mitä upein asunto, jossa ajanvietto on aina ihanaa. Mikäs sen parempaa stressinhoitoa kahdelle kiireiselle, kuin pieni tyttöjenhömppä ja herkuttelu. Ystäväni oli loihtinut todella hyvää Banana Bredia, jota herkuteltiin Norex Spiritsiltä saadun Nicolas Feuillatte Brut Reserve samppanjan kanssa. Sopi hyvin teemaan, sillä toki suunniteliin jo hieman tulevaa Pariisin matkaammekin.

placefordreams.nf.4.jpg

Nicolas Feuillatte Brut Reserve -shamppanjaa on kellarikypsytetty vähintään 15 kuukautta. Se on väriltään kirkas, kuulas, vaalean kullankeltainen. Maultaan se on ammattilaisten mukaan selkeän hedelmäinen, pehmeän happoinen ja kevyen kermainen. Maistettavissa on myös omenankotaa, greippiä ja mineraaleja. Maun pituus tuo vielä juomasta esille pehmeän sitruksen ja hienoisen persikkaisuuden. Loppumaku on pitkä, tyylikäs ja eloisa.

Amatöörin kommenttina voin yhtyä varsinkin ”pehmeän happoiseen” ja hienoiseen persikkaisuuteen. Samppanja oli makuuni enemmän, kuin osuva. Juoman tulee omaan makuun olla juurikin tarpeeksi pehmeää sekä kevyen oloista.

placefordreams.nf.1.jpgplacefordreams.nf.jpgplacefordreams.nf.2.jpg

Nicolas Feuillattea löytyy niin perinteisessä 75cl pullossa, kuin myös kätevissä piccoloissa. Hinnat ovat edulliset; 75cl pullo 39,90€ ja piccolo 9,98€. Hintojen pitäminen kuluttajaystävällisinä on myös yksi yrityksen pääfilosofioista. Pieni piccolo on helppo napata mukaan vaikka vappupiknikille, sillä ”Champagne is for fun” Nicolas Feuillatten sanoin!

Kuvankaappaus%202015-4-3%20kello%2011.06

Yhteistyössä Norex Spirits Oy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *