Pariisiin

Tasan kuukauden päästä lähdemme maailman parhaalla ystäväporukalla Pariisiin! Miten ihmeessä maltan odottaa enää. Pariisissa olen aiemmin ollut vain mieheni kanssa (tai yksin menomatkalla muualle Ranskaan), joten tätä tyttöjen matkaa odotan kyllä niin innolla. Ystäväni vinkistä ladattiin kaikki CreateTrips appi puhelimiimme ja sinne olemme voineet aloittaa jo listaamaan kahviloita, ravintoloita, nähtävyyksiä ja liikkeitä, joissa haluamme käydä. Paikan päällä voimmekin sitten kätevästi katsoa kartalta kaikkien merkkaamia paikkoja.

042eb625538c6c44eef580b7b8687f1e.jpg

Kuva: Nouvelle Mode

Jos teillä on jotain vinkkejä Pariisiin, niin otamme kaikki ilomielin vastaan! Miehen kanssa kierrettiin aikanaan perus nähtävyyksiä, mutta varmasti niitä myös tällä matkalla katsellaan. Asuminen ratkaistiin ottamalla AirBnB:stä asunto, johon me kaikki 5 mahdumme mainiosti. 

Kuvankaappaus%202015-4-3%20kello%2011.06

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Pariisiin

    1. Kiitos Inka! Lisäsin sen tuonne appiin heti meidän ryhmän listalle 🙂 Instagramkuvat ravintolasta näyttivät todella lupaavilta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *